Jag lever faktiskt, men har bara lite svårt att sätta ord på tillvaron

Just nu är jag tillbaka i Norrköping, för drygt en veckas tid! Har spenderat helgen i Stockholm med superfantastiska människor, konsert, filmmys och promenad (och ett högskoleprov). Vill mest försöka hinna träffa alla mina vänner i den här staden innan jag åker vidare upp till Boden nästa tisdag för att träffa mitt saknade norrbottenshjärta, som jag inte träffat sen i september.

Har senaste månaden haft en helt otrolig hemlängtan; saknaden efter min familj och alla vänner, så det känns bra att sitta i pappas lägenhet fyra våningar upp med utsikt över Nya torget. När jag far tillbaka fredagen den trettonde så är det ungefär tre månader till, innan jag flyttar ifrån min fina tysklandsfamilj på heltid. Känns konstigt. Men inte något jag ska tänka på nu, kanske.

Lite foton från vår lördag. Skulle jag välja, skulle jag kunna spendera varje lördag med detta gäng (och några till); mest göra ingenting och må bra av att vara med sådana en tycker om. (Hej vem skänker mig några miljoner så jag kan köpa en bostad i Stockholm så jag får vara med min mini-familj varje dag?)


Era Fjärilsord
Dzana

Ååååh Miriams hund verkar så himla gosig!

2012-04-03 @ 01:10:27
URL: http://dzanadoo.blogg.se/
Angelica

vad mysigt ändå! men du trivs i tyskland, bortsätt från hemlängtan vill säga?

2012-04-03 @ 02:05:10
URL: http://mataduvor.blogg.se/
Angelica

svsv: kan tänka mig det!

2012-04-06 @ 20:36:55
URL: http://mataduvor.blogg.se/
Patrik

Så fint! Och jag gillar bakgrunden på din blogg mycket!

2012-04-07 @ 01:04:05
URL: http://patrikpetersson.blogspot.com
Jessica

Haha, åh, underbar hund som bara hänger och vill vara med!Och har instagram-människorna missat att de gjorde en sån försämring i uppdateringen? Sjukt misslyckat, i så fall!

2012-04-16 @ 10:28:55
URL: http://litesocker.blogg.se/
Victoria

Sv: Den har storleken som en gammal kaffekopp, fast den är ändå inte så himla liten som vissa koppar kan vara. Älskar dom kopparna (hoppas på att man kanske kan få ärva några från farmor, hehe)

Och tack!

2012-04-16 @ 14:00:54
URL: http://pulsensfrekvens.blogg.se/
Kuriosakabinett

Den hundrasen är min drömhund. Vet du vad den heter? Det finns några som är rävfärgade med rosa nos. Jagvill bli med hund som du märker:)Du det ser ut att vara ett riktigt mysigt gäng!

2012-04-17 @ 18:49:13
URL: http://kuriosakabinett.blogg.se/

Skriv något här!

Vad heter du?:
Kom ihåg mig!

E-postadress/hemligheter: (bara för mig)

URL/Bloggadress:

Dina ord:

Trackback
RSS 2.0