Norrbottensskymning


Sådant jag ätit juli - augusti

Vegansk morotskaka med kopiösa mängder limefrosting.

Jordnötsås med quornbitar och bambuskott, tillsammans med ris.

Norrköpings godaste sushi? Matorgasmen efter inari-biten var ej nådig.

Tagliatelle med sås gjord på paprikaost med ananas, vit sparris och räkor.


Hemmagjord vegetarisk sushi! 


Äggröra och smörgåsar med ost-banan och kaviar.


Sushi från Sushi Yama.

Lunch-pizza (funghi) i Vasastan med mormor.


Svartvinbärssaft och jordgubbar.

Lasagne med ost-champinjonsås, tomatsås, quornfärs, spenat och mozarella.


Yoghurt med bananer och jordgubbar samt müsli.


Våfflor med grädde och röröda hallon.


Fisk i chilisås med färskpotatis och stuvad spenat.


Stekt lax, färskpotatis och färsk sparris.


Blåbärskräm med mjölk samt två ostsmörgåsar.

Popcorn!

Honungsstekt quornfilé med ugnsbakad squash, potatis, champinjoner och lök samt vitlökssås.

Pizza med konservtömmar-fyllning. (Kikärtor på pizza funkade rätt bra, faktiskt!)

Camillas potatismos (<3) och köttfärssås med champinjoner.

Paj med broccoli och saker, toppat med parmesan.

Hemmagjord sushi!

Stekt lax med potatis, smör, creme fraiche och smörstekta sparrisar.

Hemmagjort potatismos och fiskgratäng med spenat och crabsticks. 

En dag när jag kom hem från jobbet hade Björn gjort godaste linssoppan (med morotsstavar) nånsin.

Stekt ägg på rostad smörgås, avokado med honung och svartpeppar, och fil med müsli och bananer.

Calleth you, Cometh I.




För fyra veckor sedan (hjälp vad tiden har gått snabbt), tog jag bussen till la capital de Suecia (Stockholm) för att ha en halvdag på grönan, som skulle avslutas med slutet för ett av Sveriges bästa band - the Ark. Virrig som jag är glömde jag dock mina fria åkkupponger så Camilla, Björn och jag underhöll oss med att äta sockervadd och stå i kö mer än 90 minuter för lite pommes. Dock var konserten så fantastisk och kändes genom hela kroppen att det blev en fantastisk kväll ändå. The Ark vet verkligen hur man ger ett ordentligt avslut.

startsidan  



RSS 2.0