Lite förändring, såhär på vårkanten


Har ganska länge funderat på vad i himlans jag ska hitta på med min långa hårman, som mest har suttit i en fläta senaste månaderna. I lördags behövde jag inte fundera längre då jag fick chansen att vara hårmodell! Fick med andra ord en ny frisyr och lite (ganska mycket) ny färg för noll kronor av några av de bättre frisörerna i Sverige. Så himla spännande grej och jag fick en sådan frisyr jag ändå hade funderat på att klippa! Nu ska jag bara vänja med vid de rosa partierna som inte känns särskilt jag, men som jag tydligen ska passa i, och lära mig vad en gör med kort hår när det är smutsigt och en inte kan dra ihop det i en fläta.

Aurora borealis

 
Så ikväll var kvällen då det skedde. Söndagen den sjuttonde mars tjugonhundratretton fick jag uppleva mitt allra första norrsken! Och enligt infödda källor (det vill säga min rumskompis Åsa) var det väldigt starkt och fint! Vi stod uppe på en kulle några minuter hemifrån, beundrade de kosmiska krafterna och såg både en figur i strimmorna samt en rymdval i molnen dit all norrsken färdades. Vår teori är att den var här och laddade sig med solenergi innan den fortsatte sin resa genom universum.
 
(Ursäkta de rätt dåliga bilderna. Min kamera klarar inte iso-pressning särskilt väl och mitt stativ har visst försvunnit i flytten.)

startsidan  RSS 2.0