Þú deyfingu eldi minn


Jag är lite sådär lagom rödhårig numera, precis så som jag vill vara.  Dock visar nog inte bilden helt rätt färg. Nu är bara frågan om jag ska klippa hellugg eller fortsätta köra på min snurradelugg. Jag kan aldrig bestämma mig.

Era Fjärilsord
Zandra

Åh, storbrittanien? Gud, det låter helt underbart. Det är så kul att du vill bort ifrån Norrköping och att jag faktiskt planerar på att flytta dit när jag blir äldre. Fast, jag vill inte bo i Sverige. Tror jag.



Och, ang håret... Det känns som om att väldigt många klipper lugg nu förtiden, du borde åtminstone ge det ett försök! Lugg är jättegulligt!

2010-02-24 @ 22:23:51
URL: http://fyrahundrafem.blogg.se/
Åsa

Hmmm. Det där med hur man ska ha luggen brukar vara en ganska känslig sak. På de flesta blir förändringen ganska stor när de klipper lugg. Och om det blir bra eller dåligt vet man ju inte förrän man har provat! Jag vill varken säga ja eller nej angående om du ska klippa lugg eller inte, men jag tycker att ditt hår är fint som det är :) gör det som känns bäst.

2010-02-25 @ 10:18:31
URL: http://asyourlifeflies.blogspot.com
Elli

Du är söt! Jag tror att du skulle passa i lugg faktiskt, det är fint. ^^

2010-02-25 @ 11:17:26
URL: http://cantabile.webblogg.se/
Zandra

Åh, jag vill bara flytta till en charmig stad som inte är sådär jättestor, men lagom stor!



Och... Om du passar i lugg, så satsa på det! Och så är luggar sådär jättegulliga, så alla som bär lugg är oftast jättesöta!

2010-02-26 @ 19:21:04
URL: http://fyrahundrafem.blogg.se/
Zandra

Jo, men Norrköping känns väldigt centralt.

Och jag håller med dig om stora städer, jag har bott i Göteborg i hela mitt liv. Det är en stressig, grå stad. Och Stockholm har jag vistats i två gånger i hela mitt liv, jag var dock inte ute så ofta, men då jag väl var det så trodde jag att jag skulle dö litegrann, Stockholm är verkligen inte min grej. Fast jag tror att sällskap spelar stor roll, och just då hade jag helt fel sällskap.

2010-02-26 @ 23:19:36
URL: http://fyrahundrafem.blogg.se/
Mango

Du, jag tog tag i det och nu ska vi försöka oss på en "kärlekspaus" en kort stund. Jag känner mig bättre i samvetet men jag mår lite bajs för att jag känner mig som största såraren. Tack för att du har orkat lyssna. Tillsammans ska vi klara det här, det är egentligen inte alls många dagar kvar, vilket är läskigt!



Dansa åt mig ikväll så ska jag spara på dansstegen till BERLEIIIN!



PUSS

2010-02-27 @ 11:01:14
URL: http://mango.blogg.se/
Zandra

Landsbygden är underbar, och att flytta dit verkar som en bra idé.

Särskilt när man är vuxen, börjar skaffa familj osv. Så får även barnenn växa upp i rätt miljö. (Jag tror att det dummaste man kan göra är att låta barn växa upp i smutsiga förorter fylld med idioter, och sedan låta barnen gå på de där typiska förortsskolorna. Det brukar inte sluta sådär jättebra för de barnen.)



Förresten, kan jag få din msn? Eller... Ja, "if you don't mind" hah. Med tanke på vilka diskussioner vi har via kommentarer på bloggarna, så..

2010-02-27 @ 12:17:24
URL: http://fyrahundrafem.blogg.se/

Skriv något här!

Vad heter du?:
Kom ihåg mig!

E-postadress/hemligheter: (bara för mig)

URL/Bloggadress:

Dina ord:

Trackback
RSS 2.0