Det var mig ett himla tjat
Hej alla fina.
Jag fortsätter mina försök att tömma min garderob och dessa ovan finns nu på tradera (går ut på fredag). 60-tals klänningen är i bästa gröna färgen och fjällräven anoraken är i superskicket. Och, påminner ännu en gång om detta <-- !

Sista fredagen i september


Sista fredagen i september klippte jag till den där tjocka helluggen jag så länge längtat efter. Nu, nästan elva veckor senare tyckte jag visst att det var dags att blogga om det. Nu blir det till att spara ut på längden och fortsätta med det röda, sen när jag tröttnat på det långa vill jag nog kapa av allt och bleka det superblont (igen).

Annars då? Har börjat packa lite smått inför flytten från lägenheten med ljusa trägolv och gråa väggar, och jobbar mina sista dagar här i Sverige. Och så försöker jag träffa alla mina hjärtan och säga hejdå-nu-syns-vi-inte-på-ett-tag-igen. Jag längtar även om jag knappt vet vart jag ska ta vägen av nervositet.

Och varsågoda för ett Riktigt blogginlägg, för en gångs skull!

As if you thought this love were going to save you


Hej en påminnelse och sådärDet här fyllts på med MASSOR av saker här. Och passa på att knipa några av Camillas fina saker innan någon annan gör det! Annars kan ni hitta den gula sjömansklänningen ovan här. Auktionen avslutas måndagen den nittonde, och kommer påminna innan det! Nu ska jag fortsätta rensa i mina garderober, sålde för 400kr idag på en loppis.

Tio månader senare

Går tillbaka
Läser känner
allt från Då

Du tror allt handlar
om Dig
Inatt har du rätt
Är du nöjd nu?

Läser känner
allt om Dig

Du är kvar
bakom
den där jävla
Väggen
Trycker dig
tätt intill
din trygga vägg


Sluta riva itu
mitt omtåliga
Östkust hjärta
När ska du inse
att även jag
känner? Att även
jag behöver
en vän
Krångligheter
runt och bort
När jag vill ha
raka ärliga
Sanningar

startsidan  RSS 2.0