Lite såhär bor jag nuförtiden

 
Nu har jag bott i denna lilla fina trea i tjugofyra dagar, och jag trivs så bra att jag blir ledsen när jag tänker på att vi ska flytta ut om drygt fyra månader (men det är en sak att sörja senare). Vi saknar fortfarande ett fint soffbord och ett sideboard/tv-bänk men det är sådant som får komma med tiden. Eftersom vi hyr andrahand vill vi inte slänga upp våra stringhyllor heller, så de får vänta snällt i förrådet till nästa hem (förhoppningsvis).
 
Annars trivs jag himla bra i Umeå än så länge. Lagom stor stad för mig och folk är trevliga och pratar fint! Läser för tillfället en trettiopoängskurs i engelska på universitetet. Ganska stor omställning från att inte sett skolböcker (mer än en gång i veckan nu senaste halvåret) till att gå i skolan i princip varje dag och behöva ha självstudier i minst fyra timmar per dag. Dock är allt himla kul, och jag har lärt känna några i klassen, så det är ju okej ändå.
 
Hur är det med alla er därute förresten? Vilka är ens ni tappra själar som kikar in hit, även om jag är frånvarande? Tell me!

In the dark, she loves to dance in the dark

Någon gång i våras, precis när det annonserats att Lady Gaga skulle göra en extrakonsert i Stockholm, insåg jag att: men hallå, det här vill jag ju se. Som tur har jag världens bästa Camilla och tillsammans lyckades vi få två ståplatsbiljetter till denna konsert.
 
Efter månader av små-peppande eskalerade det igår när vi rotade runt i garderoben efter det mest fabulösa vi kunde hitta. Det slutade med att vi matchade i playsuits, galna strumpbyxeben och platåer. Genom regnet äntrade vi Globen och ner på golvet. Sedan följde ett halvdåligt The Darkness, som endaste lyckades peppa publiken när de nämnde huvudakten. Sen, klockan halv nio, brakade en av de mest fantastiska shower igång. Jag hade vissa förväntningar men denna unga kvinna tog mig helt med storm. Att kunna bjuda på en sådan show men ändå hålla det så personligt och relativt intimt - med en publik på 16.000, det är det inte många som kan. Med andra ord är denna tjej värdv varenda sekund av fame hon får.

startsidan  RSS 2.0