Några mil ur kurs och en viss tid efter samtiden


Egentligen försökte jag göra klart nästa del i detta lilla projekt, samtidigt som jag drabbades av världens lust att öppna upp mitt hjärta för lite raka sanningsord. Fast i slutändan så lämnade inga vettiga ord mig alls ikväll, så jag tänkte att ett foto som jag fotograferade för sådär tretton månader sedan (men som legat oredigerad till igår) kunde få visas upp.

På fredag åker jag till Sverige några dagar, för lillasysters student och mys med några av de där jag inte fattar att jag klarar av att vara drygt hundra mil ifrån. Har den lilla hemlängtan igen så detta kommer lägligt.

Era Fjärilsord
Victoria

Sv: Jag hoppas på att min funkar! Håller på att fylla rullen just nu. (Jag hoppas du kommer ihåg att kolla så att batteriet för ljusmätaren funkar, för det glömde jag för de första bilderna på rullen).Visst är de söta! Och tusen tack!

2012-06-06 @ 10:37:44
URL: http://pulsensfrekvens.blogg.se/
Angelica

asså seriöst, skriv mer!! Vill läsa mer!! För du skriver så himmlans fint! underbar bild också för den delen :)

2012-06-07 @ 23:34:36
URL: http://mataduvor.blogg.se/
Hanna

Åh, tack så hemskt mycket för fina tips om Norrköping! Vi hoppas kunna åka den närmaste månaden så vi ska verkligen undersöka om vi kan hitta någon fin loppis här och var.

2012-06-27 @ 19:08:36
URL: http://benjaminochjag.blogg.se/
Angelica

sv: Secret diary of a call girl har jag sett några avsnitt av, rikigt bra faktiskt! men ja se Girls! mega bra! Dr. who träsket är ALDRIG fel att fastna i! Har börjat se om säsong 5 nu också! hahaha skall försöka få biljetter för dr.who screening/talk nu i agusti! matt smith himself kommer vara där... dör!

Svar: Vänta nu här!!!! Det här med dr who screening/talk - vad är det? Är det något jag också borde åka till London för? (herregudMattSmithjagdöravtanken!!)
andvari.blogg.se

2012-06-30 @ 21:30:46
URL: http://mataduvor.blogg.se
elno

sv: tack så mycket du!

2012-07-01 @ 20:14:17
URL: http://elno.devote.se/
angelica

sv: Ja! tror det är dom ska prata om den nya säsongen och man får typ se klipp och sådant, och ja vet inte helt hahaha men de ska vara där iaf! biljetterna kostar runt 15 pund, släpps runt den 11 denna månan. själva händelsen är nångång i augusti! :)

2012-07-01 @ 23:30:35
URL: http://mataduvor.blogg.se

Skriv något här!

Vad heter du?:
Kom ihåg mig!

E-postadress/hemligheter: (bara för mig)

URL/Bloggadress:

Dina ord:

Trackback
RSS 2.0