When I see you, I really see you upside down

.0852

.0839


Era Fjärilsord
Angelica

death cab rubrik? underbar iaf. fina bilder!

2011-01-04 @ 19:08:22
URL: http://mataduvor.blogg.se/
emelie

SVAR: det kommer gå hur bra som helst! speciellt om du gillar ägg med mycket majonnäs, grädde i kaffet, bacon till frukost och massa sås till middagsköttet! jag har ingen aning :o jag kör på som vanligt, kondition som uppvärmning och sen styrka. om jag cyklat i början av passet springer jag i slutet också för att köra slut mig helt, annars kör jag bara crosstrainer som start. har inte tänkt på att man måste träna på något speciellt sätt? jag går ner som man ska även om jag kör på så vanligt så tror inte det är så speciellt? :)

2011-01-04 @ 21:15:24
URL: http://huntingforwitches.blogg.se/
emelie

SVAR: åh juste! men vad bra, då går det nog awesome ändå ja! klart du minskar i vikt annars också, men det går väl lite snabbare plus att du får en fastare kropp och fina muskler på köpet av att träna samtidigt :) finns tusen olika träningsvideor och hemmaövningar om du inte är pepp på att skaffa gymkort ;) jag är också pepp som fan! jag vill ha mindre bröst hihi, kommer inte det gå eller? med tanke på att du vill ha större? små är ju fint! men lycka till <3

2011-01-04 @ 21:40:42
URL: http://huntingforwitches.blogg.se/
Camilla

<3(beställde something about airplanes på vinyl idag :$)

2011-01-05 @ 02:14:25
URL: http://cargohold.blogg.se/
Camilla

sv. Förstår precis hur du menar. Man vill hitta saker själv och kolla upp dem i sin egen takt och struntar därför i om någon säger åt en verbalt att "Du måste lyssna på -random-!! De är asbra!".Maah! Fast jag är inte något jättefan av Transatlanticism faktiskt. Det som lockar mest är Lack of Color. Och det fina omslaget, men ah.. mje. Typ. (Slå mig inte!) De flesta Death cab-fans jag känner har den som favoritskiva av någon anledning. >:

Gillar The Photo Album bäst tror jag. Det är även min drömvinyl för övrigt. Har som billigast hittat den, begagnad, för $140. Exklusive frakt.

Superduperhyper-rare med andra ord. (Typsikt min otur..)

2011-01-05 @ 02:43:43
URL: http://cargohold.blogg.se/
Magda

Vackra bilder som vanligt. Och tack för din kommentar, Hugo är ett helt fantastiskt namn. Det ligger så bra i munnen.

2011-01-05 @ 14:04:43
URL: http://an0rakcity.blogspot.com/
Zandra

Dog lite när jag först såg rubriken på inlägget. Jag typ "ishdgsdf bästaste låten".Höh, snart ska jag ta massor med bilder på ditt rum! Och så... Och... Ja.... Känns som om att jag kommenterar alla dina inlägg... Det är ju också trevligt...(jag är avis på Camilla som har something about airplanes på vinyl, för övrigt)

2011-01-05 @ 22:29:36
URL: http://fyrahundrafem.blogg.se/
h

sv;

Det känns som att varenda människa jag träffar har sett den, så jag vet inte riktigt när den kom ut.Jag tror egentligen att musikalitet kommer när man är liten. Har man alltid spelar musik, då tror jag att man blir musikalisk. Jädrar att jag inte började spela musik som liten.

2011-01-08 @ 00:00:14
URL: http://dagdraumur.blogg.se/

Skriv något här!

Vad heter du?:
Kom ihåg mig!

E-postadress/hemligheter: (bara för mig)

URL/Bloggadress:

Dina ord:

Trackback
RSS 2.0