Orðlaus II

nyredigering från


Era Fjärilsord
Lisa

tjusigt som få!

2011-02-22 @ 01:20:48
URL: http://popflickan.blogg.se/
Zandra

Gradient map, tjejN.DET ÄR FINT. DU ÄR DUKTIG.

2011-02-22 @ 08:19:22
URL: http://fyrahundrafem.blogg.se/
Rebecca

fint.

2011-02-22 @ 10:14:42
URL: http://spaceherosuits.webblogg.se/
felicia

vilken fin blogg!jag är med i sångtävling, en stor dröm de skulle betyda världen för mig om du kunde ta dig några sekunder trycka på denna länken och sen trycka på RÖSTA

http://melodifestivalen2011.santamaria.se/?id=368

skulle bli så sjukt glad om du kanske kunde hjälpa mig lite på traven och skrammla ihop lite röster till mig.

PUSS!

2011-02-22 @ 17:21:35
URL: http://feliciajaking.blogg.se/
Angelica

mycket fint!

2011-02-22 @ 18:07:12
URL: http://mataduvor.blogg.se/
Camilla

sv.

1. Åh. Gud ja. På min lista finns det med allt från typ Beatles och Dylan till Sex Pistols, Clash och Patti Smith till Joy Division och David Bowie(!!!!!!!!)

Damn vad jag älskar David Bowie. Manen, myten, legenden personifierad liksom. Finaste är ju att han lever fortfarande. Jag SKA se honom. Någon dag. Trots att massvis med människor säger att han är jättetrist live. -bryr mig inteeee-

2. Men.. men.. SVIKARE D:p.s. tre dagar kvar <3 d.s.

2011-02-23 @ 22:38:00
URL: http://cargohold.blogg.se/
Camilla

sv.

Ja, det är ju klart. Det finns ju för- och nackdelar med alla tider att leva i. (Fast den där tidsmaskinen vore ju inte så dum alltså.. Längtar innerligt till den finns på marknaden till privatpersoner. Och teleportören också.)

Bowie äger. Åh! Fast jag har sett ganska många live-videos med honom och han känns inte så jättespännande faktiskt. Tyvärr.. )): Men det känns som att det liksom inte skulle göra någonting. För man vet ändå vad han åstadkommit. Så att bara få SE denna fantastisk människa med egna ögon skulle vara guld värt. Om han dessutom står där framme och sjunger med sin magnifika röst lär det vara värt gröna skogar också.KLART DU KAN! Vet att du älskar Sthlm och bara vill komma hit och chilla med mig på Debaser typ två kvällar i veckan. (Och occasionally leta efter nya prettoställen förstås!)I KNOW THE FEELING MAAAAAAAN! Den pulserar inom mig ocksåhåhåhåhåhåhåhÅH!

Hmm.. Inget jag kan komma på sådär rättuppochner. Så vad som helst låter ganska så bra

(Men vill du stanna för evigt kan du ju alltid ta med dig en säng, din favoritkudde och en tandborste. Eller något sånt.)

2011-02-24 @ 00:22:00
URL: http://cargohold.blogg.se/
h

Jag har lyckats med två origamifåglar i mitt liv. En av dem fick hedersplatsen i mitt fönster, den andra hängde jag upp i skolan..

Jag måste verkligen öva.

2011-02-24 @ 18:58:29
URL: http://dagdraumur.blogg.se/
Lisa

Varje gång jag ser den där bilden så kan jag inte låta bli att undra om det där är en riktig skylt. Poesi på sitt eget lilla vis.

2011-02-24 @ 21:49:58
URL: http://flortunn.blogg.se/
Jasmin

Så vackert.

2011-02-24 @ 22:33:42
URL: http://childhoodlight.blogspot.com
Camilla

sv. Ja, gör det. Jag har inte riktigt orken. Dock kom jag och några fans på efter Musespelningen-07 att en tidsmaskin måste ha ljusblåa prickar på ovansidan. Är inte riktigt säker på vad det innebär, men.. ptja. Kan ju kanske vara bra att veta om man ska bygga en tänkte jag.

(Älskar även det faktum att du skrev teleoperatör istället för teleportör <3<3)VI SKA PÅ SUFJAN! KAN INTE SLUTA ANVÄNDA VERSALER!!Haha. Åh. Men.. ändå. Typ. Nåt

Vad finns i Umeå? Blir ju lite nyfiken faktiskt när du säger att du redan bestämt dig.IIIIIIH. Tomorrow!! Men öhmn. Du. Vart blev det nu att du hoppade av här i förorten eller ska jag möta upp dig inne vid centralen? (Tågnummer?!)Puss!

2011-02-26 @ 09:46:52
URL: http://cargohold.blogg.se/
Camilla

sv. Tack. Jag kan inte göra annat än att kladda, för när man bara kladdar kan man alltid skylla på att "Det bara är kladd" ifall det blir fult. Vilket det oftast blir. Uh..

SUFJANNNN <3 (Och nä, du behöver nog inte börja lyssna in dig än. Det kommer i alla fall inte jag göra. Skulle inte orka utan bara typ.. tröttna om jag börjar nu och sen inte lyssna alls precis innan. Och det känns ju jättefel.)Aaaw. Det tror jag nästan inte på för jag har aldrig sett något sånt från dig förut. Dessutom var det mera charmigt och fint än dåligt. :')Åh. Gud. Åh. Vad jobbigt.

Då ska jag sluta vara så.. persistent typ. Det är ju du som ska känna rätt och vet bäst i slutändan liksom och jag vill inte vara en anledning till varför du eventuellt väljer fel. Men du skulle alltid alltid få vara med och dela mina 32 kvadrat och fylla ut allt det ensamna.

Så du vet.ÅH! BRA!

Fast du behöver nog inte höra av dig om du inte vill/orkar/whatever. Jag är en såndär som sitter och kollar tågtider i realtid över nätet när folk ska komma och hälsa på mig........ Men bra. Fint. Då hämtar jag dig på perrongen <3<3<3HAHAHA. Ah. Det är klart :'D Du kan få låna fem. Dessutom kan du få låna täcke och kudde och en säng att sova i också, så det behöver du inte heller ta med dig fniss.(Jag gillar det också. Jättemycket faktiskt. Världens längsta kommentarer som bara innehåller massa awesomeness liksom.)

2011-02-26 @ 23:11:42
URL: http://cargohold.blogg.se/
Lisa

sv:tack finis!

2011-02-27 @ 01:33:41
URL: http://popflickan.blogg.se/
Hilda

Fint ju

2011-02-27 @ 19:33:03
URL: http://selfdoubt.spotlife.se

Skriv något här!

Vad heter du?:
Kom ihåg mig!

E-postadress/hemligheter: (bara för mig)

URL/Bloggadress:

Dina ord:

Trackback
RSS 2.0