Detta gjorde min dag

 

Ett brev från andra sidan jorden, från världens bästa fru som befinner sig i Kyoto fram till nästa sommar, och biljetter till ett av mina favoritband - the National! Tredje gången gillt! Räknar med magi då förutsättningar är lite bättre denna gång än de var under deras senaste spelning på Way Out West (lite av en besvikelse, mest på grund av det usla ljudet och skrikande killar som överröstade sångaren). Sen att jag hittade ett par jeansshorts med hög midja som satt som gjutna, för fyrtiofem kronor, gjorde inte dagen sämre.


Era Fjärilsord
erika

sv: jomen tror han som erbjöd mig det tar mig ganska seriöst (och dels för att han inte har så mycket tid att springa runt och fota hela tiden heller) och ska presentera mig för henne som håller på med hemsidan. "vi kommer ju skriva ditt namn klart och tydligt, om du är extra duktig sätter vi in en bild som man gör med proffs" annars får jag nog vara ett pain in the ass och hacka på dom, hatar att inte få creeds för det jag gör nämligen!tack, haha tror jag kommer en bit framåt på kamerafronten, men ska försöka hålla mig till julrean och se ifall bättre priser dyker upp!

2010-10-25 @ 22:18:00
URL: http://aprildrommar.blogg.se/
andreas

åh! maskerad är så fint. hoppas allt blir fint. och the national = fint

2010-10-26 @ 00:06:55
URL: http://popluggen.blogg.se/
Lisa

låter som en superbra dag!

2010-10-26 @ 02:02:21
URL: http://popflickan.blogg.se/
Lisa

sv: tack för din långa kommentar. du är superfin, såg någon bild på dig nyss lite längre ned.Jag hatar människor som kommenterar så där och är anonyma dessutom. Dom är bara knäppa i huvudet.Jag är inte riktigt nöjd med mig själv. Men jag vill inte ändra på något. För jag hade ätstörningar förut och skulle jag börja gå ned i vikt igen, kanske jag aldrig skulle kunna sluta... Men därför försöker jag vara nöjd med mig själv och mina "skavanker". Små bröst är bästa grejen alltså! Haha. Du ska vara nöjd med dig själv för det jag såg så var du superfin på bilden! :*Ha en superbra dag. Puss!

2010-10-26 @ 14:13:22
URL: http://popflickan.blogg.se/
Elli

Åååååh, jag är glad att du gillade brevet!Puss!

2010-10-26 @ 15:04:53
URL: http://midori.webblogg.se/
Lisa

Det låter ju alldeles underbart! :)

2010-10-28 @ 08:08:42
URL: http://flortunn.blogg.se/
felicia

Åh, men yes! Älskar när man hittar något som bara är som skapt för en själv, till och med prislappen!Tack för alla fina kommentarer jag fått av dig på sistone, jag kan bara ursäkta mig med att jag varit så stressad den här veckan. Hus som helst angående Dianan, jag vet faktiskt inte vad det är för objektiv och bländarvärde på den, har inte lagt det på minnet. Däremot vet jag att jag brukar köra på iso 400 nu på hösten (fast jag har itne framkallat bilderna än, så jag vet inte hur de blir). I sommras gjorde jag misstaget att ta rullar med 800 i portugal, inte så lyckat. Ibland när jag är osäker frågar jag i fotoaffären. Men den här årstiden är det väl logiskt att ha lite högre värden, skulle jag tänka mig.

2010-10-28 @ 12:44:25
URL: http://vykorttillminsyster.blogg.se/
V.

Åh. söndagsglädje att hitta fina bloggar som denna.kram.

2010-11-07 @ 21:49:36
URL: http://istalletforforvirring.blogg.se/
V

Åh. söndagsglädje att hitta fina bloggar som denna.kram.

2010-11-07 @ 21:51:24
URL: http://istalletforforvirring.blogg.se/

Skriv något här!

Vad heter du?:
Kom ihåg mig!

E-postadress/hemligheter: (bara för mig)

URL/Bloggadress:

Dina ord:

Trackback
RSS 2.0