Värmlandsskogarna väntar på oss

´


Om några timmar sitter jag på tåget mot Värmland och festivalen som jag och Johan i år har besökt tillsammans fem år i rad. Jag har finaste sällskapet i form av min älskade fru, Elinor (ovan), och andra söthjärtan. Himlans vad  bra det här kommer bli, tror jag!

Och ett litet ursäktande att jag mest bara laddar upp foton numera, men det går som liksom inte att skriva när hjärnan smält bort i trettiogradig värme. Fast foton kanske uppskattas mer än ord, jag vet inte.

Men nu, festivalpackning!

Era Fjärilsord
Mango

finaste tjejerna!Förresten jag glömde helt bort, GRATTIS TJEJN!! Hoppas du hade en bra födelsedag.Och tack, jag är så himla glad att jag ändå lyckades komma in. Fuck alla överflödiga mattekurser och kemi Biatch!!! hahaha. Funderar på att ha min praktik i London eller Berlin så det blir awesome! Hur går det med körkortet förresten?Ha det fint. Puss

2010-07-14 @ 12:55:09
URL: http://mango.blogg.se/
Jacqueline

Sv: jag rodnar och blir så HIMLA glad, TACK vad du är snäll, det behövde jag idag!jag gillar också färgen! använder revlons inpackningsfärgbomb eller vad det heter. kanon bra för att hålla pigmenten vid liv! :D

2010-07-14 @ 14:05:13
URL: http://spetsochannatfint.blogspot.com
Timotej

Jag vill också åka på festivaaaaaaaaaal.

2010-07-14 @ 15:44:00
URL: http://cirkustimotej.blogg.se/
Lovis

gillar översta bilden. den ser så sval ut

2010-07-15 @ 00:07:09
URL: http://somlighet.blogg.se/
Patrik

Mycket fina bilder :D

2010-07-19 @ 23:53:12
URL: http://patrikpetersson.blogspot.com
Patrik

Sv. varsegod! Jo det är väl så! :D Tack för kommentaren!

2010-07-20 @ 18:41:24
URL: http://patrikpetersson.blogspot.com
Camilla

Sv: Haha Åh vad fint! :') Blev nästan ännu lite mera ledsen över att jag inte blev hälsad på en enda gång nu!

Fast Arvika var toppen ändå. Var det toppen för dig också?

2010-07-20 @ 20:13:07
URL: http://cargohold.blogg.se/
Camilla

sv. haha förstår PRECIS hur du menar! Så I don't blame you a bit. :D

Såg galet mycket människor jag kände igen för att "Åh hej jag råkar läsa din blogg", men de vågar man ju inte hälsa på. De vet ju inte vem jag är liksom.

De människor jag faktiskt pratat med lite och VILLE hälsa på, de lyckas jag antingen bara få syn på mitt i random publikhav eller när de rusar förbi mig så snabbt att jag inte ens hinner reagera. Eller så hör jag från vänner att "Jag såg han/hon/den/det förut." När jag inte var i närheten självklart. Så himla typiskt.Jaså? Jag var mest där för att jag gillar att lyssna på musik. Sitta på en camping och få minnesluckor är inte min kopp te. Speciellt inte när man ska behöva betala 1200 för det haha. Då hittar jag hellre en äng i random skog och slår upp ett tält på.Åh Way out West! I'll be there too you know ;>>

Vad ska du se/Vad ser du mest fram emot?(oj vad långt det blev. förlåt.)

2010-07-20 @ 20:42:16
URL: http://cargohold.blogg.se/
Camilla

sv. Haha bra! Det gillas! Lovar att jag ska försöka kika efter dig också. :>Oh nice! Jag gör, men inte för att bli full utan mest bara för att den sociala biten. Samma sak med att röka. Jag röker bara när jag är bland annat folk som röker (eller när jag är arg/ledsen/frustrerad/dylikt..) Känns lagom så. Gillar inte att tappa kontrollen heller.

Oj! Fem år i rad?! Herrejösses. Fan. Då måste du ju sett typ.. Tough Alliance och sånt. :( Har för mig att de spelade -07. GALET avundsjuk in that case!Hmm. Vet inte riktigt vad jag ser fram emot mest faktiskt. Har egentligen redan sett några av de jag ville se mest (Mumford and Sons och La Roux), så.. tror herr Lekman, Girls, Soundtrack of our Lives och Jónsi är det jag är mest pepp på inne på området. På Sstay out West vill jag se CEO(!!!!) och Surfer Blood så nu hoppas jag att inget krockar och att klubbakterna inte ligger på andra sidan stan. Eller på torsdagen haha.Har aldrig riktigt fastnat för The National faktiskt.. Borde man det?

2010-07-20 @ 21:47:01
URL: http://cargohold.blogg.se/
Camilla

Aj! Missa Zeigeist och Patrick är inte riktigt okej faktiskt :(( Speciellt inte Zeigeist. Fast å andra sidan slipper jag nu sitta och hata dig sådär lite i smyg för att du sett dem..Mje, det brukar ju vara galet långa köer har jag hört. Har aldrig varit på klubbakter förut även om jag varit gammal nog since jag aldrig haft någon att gå med. heh. Men i år är mitt sällskap arton så ceo ska vi bannemig på. Skiter i om jag för köa tbh.Har hört folk säga att National ska vara rätt lika Editors typ, men kan inte tänka mig att det finns något som slår Tom Smiths röst i awesomeness. Hela min kropp ryser när han sjunger. Helt galet.

Ska lyssna! Återkommer!

2010-07-22 @ 23:16:17
URL: http://cargohold.blogg.se/

Skriv något här!

Vad heter du?:
Kom ihåg mig!

E-postadress/hemligheter: (bara för mig)

URL/Bloggadress:

Dina ord:

Trackback
RSS 2.0