Sagolika scenarion

Den där med så vackra ögonläpparhänder att jag knappt vågar se efter en extra gång, bredvid mig på vackra och fula platser. Fast mest sittandes på mitt golv, insvept i ett täcke, med morgonsolen i nacken och dovt spelandes på en gitarr.

Det lilla lugnet liggandes raklång på mitt golv, med händerna knäppta sådär under nacken och jag med mitt huvud på den mjuka magen. Sen, lyssnandes på så många vinylskivor vi orkarvillkanhinner. Förmodligen byter vi ställningar ibland, det blir så obekvämt att ligga stilla, men vi har alltid någon liten fysisk kontakt. Ben mot arm, fot mot fot, huvud mot mage. Vi varvar skratten och pratet med delad tystnad och blundande ögon, låter musiken ta över.

Min ständiga hjärtevän och jag, på madrassen ute på ängen och med tjocka täcken om oss. Ovanför oss en stjärnklar gnistrande himmel som får våra tankar att vandra iväg så långt att vi ibland tappar våra ord. Fast egentligen samtalar vi inte så mycket, förutom när de charmiga filosofiska tankarna plockas fram och skratten som inte kan hindras bubblar upp. Vi förstår varandras tystnad.

Lugna andetag i mörkret efter timmar med alltochinget prat om livet, döden, kärleken och sorgen. Någonstans i mörkret kommer dämpade toner från musikmagiker och tystnaden mellan oss har varat så länge att det är lätt att tro att bara en av oss fortfarande är vaken. Då hörs plötsligt från mörkret en låg, lätt darrande röst som säger du är det finaste mina ögon skådat, får jag ligga närmare?

Sommarregn och lerpölar vi dansar runt i med våra favoritklänningar svepta tät mot kroppen. Vi håller varandras händer och snurrar så fort att regnet nästan missar oss. Vi ler och spricker av lycka, varje cell i kroppen vill dansa med oss. Tre meter bort spelar vårt favoritband och du får mig att andas mer än vad någon annan lyckats med.

Vackra händer över mina ögon och en mild röst som viskar att hundrafem steg till och sen är vi rätt. Hundrafem steg senare öpnnas mina ögon för något av det vackraste jag skådat och jag kan inte sluta gapa. Jag visste att du skulle tycka om det andas den mjuka rösten i mitt öra innan ett par armar drar mig in mot en mjuk och varm kropp.

.0439


Era Fjärilsord
Emma

Fint. <3

2010-02-13 @ 11:59:38
andreas

HAHA MH VISST VAR KOFTAN FASHION?!

2010-02-13 @ 14:18:55
URL: http://popluggen.blogg.se/
emma

åh så fint louise. jag vågar inte skriva i min blogg då jag har så många prenumeranter.har då öppnat en till som bara är till för mina texter. du skriver så fint kära du <3

2010-02-13 @ 15:06:47
URL: http://awidescreendream.blogg.se/
Ida

Haha, åh. Eller lite pesto! Men det går ju inte heller när allting har liv. :( Vi får helt enkelt börja lagra massor av saker nu medans de är döda!

2010-02-14 @ 11:26:03
URL: http://idate.blogg.se/
Ida

Kom hit då. :D

2010-02-14 @ 20:45:25
URL: http://idate.blogg.se/
Anonym

Aha, jag förstår det. Jag skulle känna likadant faktiskt..Åh, jo. Men jag är så less på vintern! Jag vill bara ha sommar. (Eller ja, lite vår först kanske. ^^)

2010-02-14 @ 21:31:53
Amanda

Verkligen fint skrivet!

2010-02-15 @ 16:06:13
URL: http://liftitup.blogg.se/
andreas

du har rätt som du säger! fast också, om någon är yngre så kanske man inte """"går in för"""" att bli kär i den personen. om du förstår? man kanske inte lägger ner tid på den osv. men jag vet inte hehe. men ja, det var fint sagt! väldigt fint.

2010-02-15 @ 17:52:44
URL: http://popluggen.blogg.se/
Ida

Haha, mina handledare är lite roliga. En av dom kan fråga mig något, och en liten stund senare så frågar den andra precis samma sak. ^^

2010-02-15 @ 19:59:47
URL: http://idate.blogg.se/
andreas

ja visst blev man?! :D hoppas pengarna räcker och du är i sverige då så kan vi dansa lite till la roux.haha men åh :$ tack snälla du!!

2010-02-16 @ 18:35:55
URL: http://popluggen.blogg.se/
Ida

Usch, det är lite läskigt faktiskt.Men nu kan du ju alltid ringa mig så fixar jag hissen om du skulle fastna. :D Haha!

2010-02-16 @ 20:40:25
URL: http://idate.blogg.se/

Skriv något här!

Vad heter du?:
Kom ihåg mig!

E-postadress/hemligheter: (bara för mig)

URL/Bloggadress:

Dina ord:

Trackback
RSS 2.0