Haven't slept since summer

.0205

Beviset på att vintern kom plötsligt?

Era Fjärilsord
Angelica

åh så fint! :)

svsv: tack för hjälpen! mycket där :D skall allt ta och kolla in det där :)

2010-12-07 @ 00:18:25
URL: http://mataduvor.blogg.se/
Lisa

saknar sommaren!

2010-12-07 @ 01:07:54
URL: http://popflickan.blogg.se/
Jeanette

Jag vet inte om bokstöd är så himla enkelt. Men LP skålar är fin fint och väldigt enkelt. Det är bara lägga den på något som den kan formas efter i ugnen och akta så det inte bränns.

Och det blir hur fint som helst! Jag har en LP skål hemma :)

2010-12-07 @ 08:31:20
URL: http://interruptedfashion.blogg.se/
Malin

Det ser onekligen ut så. Jag tycker om bilden!

(Glöggfiesta en tu casa, jag är på^^)

2010-12-07 @ 15:13:50
URL: http://prosperidad.blogg.se/
emelie

SVAR: men klart de skulle passa dig! se bara hur bra de passar signe (hon är lång!) och alla andra! tror snarare det ser bättre ut än på en liten tjej som mig hahaha ;) ja! de röda är fan sexiga och de gråa gillar för det är mocka, men sen de högst upp till höger med! och så klart de svarta, åh!! var är mina pengar? ):

2010-12-07 @ 23:29:53
URL: http://huntingforwitches.blogg.se/
ida somfan.

den finska i haga? vilken menar du då? menar du den med kinestanten och gubben? det finns en i hamnen också! en sån där där man får hyra bord och säljer själv!

2010-12-08 @ 06:00:26
URL: http://idasomfan.se
Camilla

sv. Inser att jag är ungefär sämst i världen på att svara på dina fina kommentarer. Skyller lite dåligt på att jag vill svara ordentligt på dem och låter dem ligga och.. mogna. Eller nåt. (Ja, skitkasst. Jag vet.)Hursomhelst.

Jag följer hemskt gärna med dig och utforskar Observatorielunden (kanske till och med när det inte är vinter!) dock har jag inga egna pärlor att dela med mig av ännu tyvärr. Det bästa jag kan komma på är när jag och en vän satt vid kajkanten vid Kungsan och tittade på slottet en sensommarkväll när solen gick ner. Det var rätt fint, men inte särskilt spännande. Ska nog oavsett leta reda på något fint ställe så jag kan visa tillbaka (alternativt att du får bli min eventuella +1 på livstid. Vilket du hemskt gärna får bli.)

2. Jag tycker det är fint när folk delar med sig av sina känslor och innersta tankar. Sure, jag pratar ändå rätt mycket, men inget av det är om hur jag MÅR. Allting är om vad jag tycker om saker och ting. Folk i allmänhet verkar inte riktigt förstå skillnaden och tycker att "jag ju visst öppnar mig", men jag kan inte tycka att det är samma sak att prata om att "jag tycker man ska göra si och så i den och den situationen" som att prata om hur man, ärligt, känner sig inombords just precis nu.

känna - tycka. difference.

3. Bilderna i inläggen nedan är jättemysiga. Mest bild nummer två i inlägg nummer tre tycker jag nog.

Och äpplena förstås. Fastfrusna i tiden.

4. Jag ska försöka bättra mig på det här med att kommentera. Reallyreallyreally try. Hardddd.

2010-12-09 @ 02:38:49
URL: http://cargohold.blogg.se/

Skriv något här!

Vad heter du?:
Kom ihåg mig!

E-postadress/hemligheter: (bara för mig)

URL/Bloggadress:

Dina ord:

Trackback
RSS 2.0