Årets mest efterlängtade fredag

Fredagen den trettonde augusti klockan arton och femtio kommer jag stå framför en scen som för några dagar stolt står på Slottsskogens öppna ytor. Fredagen den artonde augusti ska jag få uppleva den musik jag lyssnat mest på det senaste året, kanske till och med de senaste två åren. Jag ska få uppleva magin på riktig. Känna melodierna rusa igenom mitt blod, framföras i nutid och för mina öron att ta in. Musik som har kommit att prägla mig, som citeras i mitt huvud åtminstone en gång per dag. Musik som blivit min, och vävt sig in i mitt liv. Historien om hur allt började finns omvandlad till skrift här.

Jag har skyhöga förväntningar och jag hoppas på att ha en person som håller mig i handen under hela konserten. Annars vet jag inte riktigt om jag kommer klara av att stå upprätt hela spelningen igenom.Era Fjärilsord
bitte

Hej jag länkar till alla som röstar på min sko i Nellys designa sko tävling.Min sko klättrar på listorna och vinner jag är det er jag delar vinsten med.

http://blogg.veckorevyn.com/pinsamt/2010/08/01/lankar/kram Bitte

Caroline

Svar: Ja det var jag! hiih jag satt och vaktade ingången bredvid vip ingången! men åh synd att du inte kom fram och hälsade! fin blogg du har!

2010-08-16 @ 20:15:37
URL: http://stillaminnyfikenhet.blogg.se/
Åsa

Tack för de fina orden, Louise. De värmde att höra att du tycker att jag är klok. Jag som tycker att Du är så klok!Ja, jag och mitt (snart mitt) piano ska nog hitta någon mysig lägenhet att flytta in i :)Och ja, nyplockade bär är verkligen speciellt! Vackra, goda - helt underbara!

2010-08-17 @ 00:48:50
URL: http://asyourlifeflies.blogspot.com
erika

sv: tack du!

2010-08-17 @ 11:37:26
URL: http://aprildrommar.blogg.se/
emelie

SVAR: ja, den är snyggast!! inte jag heller på just såna skor (är väl det på tredje?), men det är assnyggt på till exempel gråa kilklackar!

2010-08-17 @ 13:53:21
URL: http://huntingforwitches.blogg.se/
emelie

var och kollade på skorna idag, det var inte mocka!

2010-08-17 @ 17:56:44
URL: http://huntingforwitches.blogg.se/

Skriv något här!

Vad heter du?:
Kom ihåg mig!

E-postadress/hemligheter: (bara för mig)

URL/Bloggadress:

Dina ord:

Trackback
RSS 2.0