Skimmrande tilldragelser

I det starka ljuset glittrar ditt hår i en miljon nyanser och jag är tvungen att kisa med ögonen för att inte bländas av lyckan som strålar ut från din hud, från dig. I enkelheten är du det vackraste jag upplevt.

Efter timmar på samma grönbrunvita filt, efter timmar med musik som är vår och tonvis med vattenmelon, ser jag hur dina ögonlock blir tyngre. Du ligger på sidan, med ena armen under huvudet, och ler lite försiktigt. Jag frågar vad du tänker på och du svarar Vi två är så mycket mer på riktigt när vi är ingenting. När vi låter livet styra våra andetag och våra steg.

Längtan som byggs upp av de milslånga avstånden. Om tre timmar är det dags att bryta de dagliga mönstrena och vända runt på våra världar. Låta dem krocka och bli en, för ett tag. Det var så länge sedan jag kände något liknande. Månader, år. Förväntan inför någon annans närvaro. Egentligen borde jag kanske känna mig obekväm men det är såhär jag vill ha det nu, en stund till. Din värme betyder så mycket mer när jag fått frysa några ögonblick.

Textmeddelandet som snurrade jorden extra snabbt för en minut: "Du vet den där förväntan och nervositeten man kan få innan en konsert man sett fram emot väldigt länge, eller under en festival där minst tre av ens favoritband ska spela? Den där förväntan över hur magiskt det kommer bli och nervositeten för hur magin ska svepa in i dig. Känslan av att något stort ska ske, något fantastiskt som du alltid kommer bära med dig. Festivalnervös, så skulle jag kalla det. Precis så känner jag nu, när jag sitter på bussen hem till dig."

.0688


Era Fjärilsord
Ingenting

Jag blir, på riktigt, jätteberörd av dina bilder och texter. Du är grymt duktig Louise!

2010-08-29 @ 11:45:39
Hannan

åh. vilken fantastisk blogg och fantastiska bilder.

2010-08-29 @ 15:58:18
URL: http://musikpolis.blogg.se/
Johanna

Johnossi, Johnossi <3 finaste.Jag har jobb på förskoleklass/fritids :)

2010-08-29 @ 19:27:52
URL: http://meandmusic.blogg.se/
Johanna

Ja barn är fina. Man känner sig liksom uppskattad. Sånt är fint.Åh vart ska du och vad ska du göra där? :)

2010-08-29 @ 20:10:23
URL: http://meandmusic.blogg.se/
amanda

det här var för himla fint. jag dör lite.

2010-08-29 @ 20:58:57
URL: http://krossade.blogg.se/
amanda

men hmmm. jag hade gråa strumpbyxor, blåa broder daniel skor, svart kofta, svart hatt, kort liten chey, som har blondt hår med mittbena! haha

2010-08-29 @ 21:46:08
URL: http://krossade.blogg.se/
Claudia

äldkar din blogg !!!!

2010-10-31 @ 13:30:05
URL: http://claudiajohansson.blogg.se/

Skriv något här!

Vad heter du?:
Kom ihåg mig!

E-postadress/hemligheter: (bara för mig)

URL/Bloggadress:

Dina ord:

Trackback
RSS 2.0