We are electric!

Tio minuter kvar. Förväntan och längtan som legat och grott i kroppen under flera månader ska snart äntligen nå sitt mål. Andas, det är viktigt att andas. Det har varit svårt att hålla förväntningarna realistiska för det här känns verkligen som livets största stund. Hela senaste veckan har varit ett töcken och tankarna har varit fokuserade på den här dagen, det här klockslaget. Åtta minuter. Det är väldigt varmt och kroppen är en aning ihoppressad från trycket av tusentals andra personer, men det är inte obehagligt utan ökar bara känslan av gemenskap. Alla har vi samma mål, önskningar och längtan. Fem minuter. "Är jag verkligen Här nu?" Tanken flyger igenom huvudet. Herregud, det är svårt att förstå det. Fyra minuter. Trycket på kroppen ökar lite och plötsligt har handen fått sällskap av en annan hand. Ett stort lycklig leende mot handens ägare och ett litet tryck med handen. En minut. Andas, det är viktigt att andas. Musiken tystnar, likaså publiken och allt ljus i lokalen dämpas. På scenen är det först ett litet ljus som växer sig större i takt med musiken, som blir högre och högre för att tillslut slå sig lös - tillsammans med längtan och förväntan om livets bästa kväll. Om några timmar kommer nog det där med att "nu kan jag dö lycklig" stämma.


Jag vill gå på konsert! Det är en månad kvar till Coldplay nu, det river av längtan i hela kroppen. Fast mest längtar jag efter en mysig inomhuskonsert - stor eller liten. Det är en helt annan känsla inomhus, mer intimt även om det kanske är tiotusentals människor. Förvisso har utomhuskonserter också sin charm men det är så många fler faktorer som måste stämma. Jag lyssnar på Keane och längtar tillbaka till deras senaste spelning på Annexet. Det om något var lycka och en rakt igenom vacker och perfekt konsert.

Era Fjärilsord
erika

underbart att få chansen att se coldplay live alltså!

2009-07-23 @ 20:48:12
URL: http://nosunlight.blogg.se/
Emma [FOTO]

Louise. kan jag komma nästa helg istället? <3

2009-07-23 @ 21:04:53
URL: http://jumpintopuddles.blogg.se/
emma

flygbiljetterna är nu bokade :)

2009-07-23 @ 22:11:26
URL: http://frostflinga.blogg.se/
mango

åh du beskriver känslor så bra. Jag är också jättejättesugen på någon konsert trots att jag dansade loss till björnstammen i lördags, äckligt kul var det! Och jag kan inte sluta längta till way out, dels för att det blir som en minisemester för adam o mig som knappt har träffats under lovet. På tal om att inte träffas, det var ju sjukt längesen vi träffades, ja! Hoppas du har det bra, jobbar du? Det där med trafikskola går helt okej, det går för snabbt och känns som jag inte alls har lärt mig så mycket och redan har jag kört tio lektioner.. är rädd för att det ska kännas waste of money :( men jag har kommit igång med teorin riktigt bra så det känns iallafall lite bra.Så det blir inte wow för dig? :(pusss <3

2009-07-24 @ 13:19:58
URL: http://mango.blogg.se/
erika

sv: om det var så om man hunnit fått tag på en biljett. men det kommer väl fler chanser iguess. :)

oj, tack :>

ja, fast den kändes lite onödig, blev väldigt mäktig glass.

2009-07-24 @ 20:43:05
URL: http://nosunlight.blogg.se/
emma

det skulle vara trevligt:) ska gå med en eller två andra kompisar, men ni kommer nog komma överens ;)

2009-07-27 @ 21:15:26
URL: http://frostflinga.blogg.se/
Ida

Sv: Ja, det ska bli väldigt skönt alltså. Jag längtar hur mycket som helst tills dess att jag får flytta in. Och självklart får du komma och hälsa på!. :)

2009-07-29 @ 15:12:40
URL: http://idate.blogg.se/
johanna

vintern blev fin med dig i den. det var det jag hade att säga. ja.. hrm. host.:)

2009-07-30 @ 01:39:57
URL: http://meandmusic.blogg.se/
Emma

sv: jag ska lära dig en massa trix jag har <3

2009-07-30 @ 16:05:31
URL: http://jumpintopuddles.blogg.se/

Skriv något här!

Vad heter du?:
Kom ihåg mig!

E-postadress/hemligheter: (bara för mig)

URL/Bloggadress:

Dina ord:

Trackback
RSS 2.0