I won’t let you down this time

Nio dygn, ganska exakt. Ni vet, konstant lycka och det har hela tiden känts lite som en vacker solnedgång i Norrbotten en sen sommarkväll. Och vi hann faktiskt även med att förundras över solens underbara vackerhet om kvällarna några gånger. Jag vet inte riktigt vad jag mer ska skriva? Det har varit helt perfekt, så det är verkligen svårt att inte längta och sakna varje sekund nu när jag är tillbaka till den här tråkiga delen av Sverige. Det här sommarlovet är lite dumt..

(foton av Erik St och mig)Era Fjärilsord
Erik St

Vi fick några underbara dygn tillsammans.Jag hoppas att jag slipper sakna dig alltför länge den här gången.

<3

2009-07-06 @ 20:34:46
URL: http://escapist.stubbis.com
an

HEEEEEJ!

alltså nu kommer tidernas längsta kommentar och jag hoppas verkligen att du kommer läsa den! haha! sorry men jag typ tvingar dig.Alltså, efter att ha rotat igenom hela din blogg (dock en annan kväll så att jag somnade framflör datorn hah!) så la jag till dej på bloglovin för att komma ihåg din adress och så för att senare kommentera. Men bloglovin sufger, jag bara markerar alla som läst. Tills idag.

Varför jag ville minnas dej för att du tar FANTASTISKA bilder. aaaah!! men det främsta var nog för att säga att jag är grymt avundsjuk på dej. Du fick se coldplay förra året, och iår ska du se dem igen. Två gånger. EN I LONDON! det är typ den högsta drömmen jag har, och jag sitter och räknar ner dagarna då det blir min första och sista gång jag kommer få se Chris Martin & co. LIVE. aaaaah...Jaa, sedan när jag kollar på din nerräkningshörna ser jag även att du ska på way out west. och se ett av banden som också ligger på min topp 4 lista (coldplay ligger iallafall 1a) nämligen arctic monkeys, så du får hälsa dom från mig! hahah!Och sen ser jag även att du fyller 18 om två dagar och vill nu säga GRATTIS i förskott! :D:D du är inte ens arton och har hunnit göra grymt många roliga saker / ska göra. :DOCH en snabbpunkt till; förra inlägget. så fiiiinfint skrivet!!! jag smällde av!OCh så en fråga bara; vad har du för kamera? hahahahahah spontant i know, men jag var tvungenOch det var nog allt från mig (yeah damn right , jag kommer komma tillbaka that's for sure! ;D;D) MEN AAAAH FINNS SÅ MÅNGA INLÄGG JAG VILL KOMMENTERAAA! så många bilder o massa sånt. men nu har jag slösat typ 20 minuter av ditt liv. kapoff.KRAAAMHEEEEEY!!!!!!!

2009-07-06 @ 20:47:37
URL: http://nittioniograman.blogg.se/
emma

ni är så söta! LOUISE!!!! COLDPLAY SPELADE GREEN EYES AKUSTISK PÅ ROSKILDE TYDLIGEN!!!

2009-07-06 @ 21:47:51
URL: http://jumpintopuddles.blogg.se/
Anonym

bilden på erik gillar jag. riktigt mycket.

2009-07-07 @ 16:45:17
URL: http://nanana.blogg.se/
rebecca.

Grattis på födelsedagen! (Skriver nu pga.

tidsskillnaden.) Hoppas att du har det

bra, och sakna inte sönder - även om det

gör ont. (Dumt råd, jag vet ändå.)Kram!

2009-07-07 @ 16:56:07
URL: http://buttons.blogg.se/
emma

sv: det MÅSTE DE HA så jag kan ta med mig hem. ska ta med mig en icapåse för säkerhetsskull :D men du och erik ska väl övernatta med mig och mina två vänner?

2009-07-07 @ 17:37:55
URL: http://jumpintopuddles.blogg.se/
hysterisk kille_93

heh, ja. jag gillar speciellt den vänstra armen (lol). så snyggt. det är en sån härlig rörelse i bilden. gillar den ännu mer nuuuu.

2009-07-07 @ 21:17:40
sofia

åh va fina bilder!

2009-07-12 @ 21:43:00
URL: http://escalators.blogg.se/
therese

åh mysbilder! fintfintfint!

2009-07-21 @ 21:47:38
URL: http://vosreves.blogg.se/
Linnéa Dahlgren

Hej! Skulle du vilja vara med i en fototävling på min blogg med temat sommar? Priset är bara äran men kanske några nya besökare hittar till dig.Jag skulle nämligen väldigt gärna ha med någon av dessa fyra bilderna, väldigt fina! Så vad säger du? Puss och kram :)

2009-08-04 @ 14:08:46
URL: http://linneadahlgren.blogg.se/

Skriv något här!

Vad heter du?:
Kom ihåg mig!

E-postadress/hemligheter: (bara för mig)

URL/Bloggadress:

Dina ord:

Trackback
RSS 2.0