Att försöka men inte riktigt lyckas

Skymningsljus i våra tankar
Kapitulationen är nära
Minns du?


Era Fjärilsord
emma

fin bild louise!

2009-12-27 @ 19:10:24
URL: http://awidescreendream.blogg.se/
Frida

har du sätt dom live?!?!?!?

oh my! oh my!jag är världens största fegis! jag har ej skickat någont sms + att vi har inte pratat på två dagar.

och det känns värdelöst att ja, på något sätt att skicka sms:et.

2009-12-27 @ 21:10:17
URL: http://molnljuset.blogg.se/
Frida

åh herregud vad avis jag blev nu!det är en sak som jag är rädd över.

jag har aldrig haft en pojke (som är bara min) i mitt liv. aldrig har jag haft det. och nu känns det bara enormt pinsamt och konstigt.ps. john ajvide lindqvist är världens bästa författare! låt den rätte komma in och människohamn är otroligt bra böcker!

2009-12-27 @ 21:43:27
URL: http://molnljuset.blogg.se/
Frida

det är inte alls dumt eller pinsamt.

du har ju haft en pojkvän och har varit tillsammans med någon på riktigt. jag har bara haft.. vad nu man ska kalla det. pusspojkvän. man går på fest och pussas och så händer ingenting mer.

som håkan hellström säger

'' ungdomkärlek håller ej i år som gammalkärlek.''jag läser bara hans böcker på sena nätter och så blir det så spännande att mina fötter blir helt kalla. han är nog den bästa författaren som finns, tycker jag. han har det dära lilla speciella som ingen annan författare har.

2009-12-27 @ 22:15:23
URL: http://molnljuset.blogg.se/
Frida

det är en väldigt lång historia och jag tror ej att mina ord kommer att funka. klart att du kan fråga det. men alltså jag sa till honom om vi inte kunde bara bli vänner och efter det så har vi ej pratat på länge. men på julafton så sa jag ''god jul på dej finfina lo__) och då sa han tillbaka ''god jul på dej med hjärtat''. jag vet ej om det är något speciellt men åh. allt blir så svårt just nu.jag tycker att boken låten den rätte komma in är bättre än filmen. dom har tagit bort allt ifrån. det är så himla dåligt! men oskar är ju för söt!

2009-12-27 @ 23:24:45
URL: http://molnljuset.blogg.se/
Frida

nej nej, säg ej förlåt. du ger ju tips på saker som jag kan göra. tack för det! tack för att du ger mej tips. (:filmen är bra men boken är såååååååååååååå mycket otroooligt bättre! man blir lite småkär i oskar när han försöker va cool vid trädet. hehe

2009-12-28 @ 12:18:00
URL: http://molnljuset.blogg.se/

Skriv något här!

Vad heter du?:
Kom ihåg mig!

E-postadress/hemligheter: (bara för mig)

URL/Bloggadress:

Dina ord:

Trackback
RSS 2.0